KissArtPhoto

Minden ami fotózás. Újdonságok, fotózási élményeim, tippek trükkök...

Friss topikok

  • vlmworld: Sok sikert, sok olvasót és érdekes posztokat kívánok! (2013.01.15. 17:17) Helló mindenki!

Címkék

Archívum

Előtte-Utána...

2013.02.25. 11:51 spongyi

Mostanában nemigen tudom miről írhatnék új bejegyzést, így az jutott eszembe, hogy csinálok egy bejegyzést melyben pár képet mutatok meg nektek, hogy milyen volt eredetileg, és milyen lett az utómunka után.

A képeken elég szembetűnőek lesznek a változások, de ez én szerintem nem baj. Hisz így sokkal ütősebbek lettek. Sokkal jobban tetszenek a szemnek is. Én az utómunkára úgy tekintek, hogy az is egy külön művészeti ága a fotózásnak, mivel a jó képek még jobbá tehetők. Egy rossz képből akár milyen penge is az ember Photoshop-ban vagy bármi másban nem tud jó képet csinálni. Szóval egy mellbevágó képet alapjaiban jó képből lehet készíteni. 

Persze vannak olyan képek melyeket nem lehet ilyen szinten manipulálni, de mikor az ember saját magának készít képet, akkor csak a személy dönti el, hogy milyen eszközökhöz nyúl, hogy még jobb képet alkosson, és azért valljuk be, a kész kép jobban tetszik a szemnek mint az eredeti :)

Hát itt vannak a képek, remélem tetszeni fognak, az első az eredeti az alatta lévő pedig a kész kép:

IMG_1091b.jpg

IMG_1091a.jpg

IMG_1837b.jpg

IMG_1837a.jpg

_MG_1457b.jpg

_MG_1457da.jpg

Ha tetszettek a képek, vagy a bejegyzés keress fel facebook-on, és Like-old oldalamat, hogy mielőbb értesülj új bejegyzéseimről:

https://www.facebook.com/kissartphoto

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kissartphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr255103895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása