KissArtPhoto

Minden ami fotózás. Újdonságok, fotózási élményeim, tippek trükkök...

Friss topikok

  • vlmworld: Sok sikert, sok olvasót és érdekes posztokat kívánok! (2013.01.15. 17:17) Helló mindenki!

Címkék

Archívum

Facebook játék...

2013.02.13. 18:16 spongyi

Ahogy azt már a facebook-on említettem annak érdekében, hogy minél többen tudjatok az oldalam létezéséről, egy játékot hirdettem. A játék lényege pedig annyi, hogy keresd fel az oldalam a facebook-on és Like-old azt. És ha a Like-olok száma eléri az ezret mielőtt az oldal két hónapos nem lesz egy embert kiválasztok, és egy ingyenes portfólió-t kap. 

A portfólióban 10 db retusált képet kapsz. Valamint a fotózásra Budapesten vagy környékén kerül sor, egy kültéri helyszínen. Illetve a fotózás alatt készült képeket én is felhasználhatom.

Ha pedig nem te lennél a kiválasztott akkor se csüggedjél, mivel az oldalamat Like-olok 10%-os kedvezményben részesülnek ha engem választanak fotósuknak, portfólió, esküvő, keresztelő, szalagavató, ballagás, rendezvény vagy bármi más alkalmával. Illetve további kedvezményeket is szerezhetsz.

_MG_5077k.jpg 

A Facebook-os oldalamat pedig a következő linken érheted el:

http://kissartphoto.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kissartphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr615078925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása