KissArtPhoto

Minden ami fotózás. Újdonságok, fotózási élményeim, tippek trükkök...

Friss topikok

  • vlmworld: Sok sikert, sok olvasót és érdekes posztokat kívánok! (2013.01.15. 17:17) Helló mindenki!

Címkék

Archívum

Jótékonysági stúdió fotózás...

2013.02.10. 23:56 spongyi

Tegnap jótékonysági stúdiófotózás volt a Grundon. A rendezvényt a Studioin rendezte, és a bevétel a Budaörsi Állatmenhely részére ajánlotta fel. Maga a rendezvény szerintem nagyon jól sikerült. Szerencsére a létszám is még a kezelhető szinten maradt, bár néha néha többen voltunk a kelleténél. De ezt nem lehet kivédeni, mikor profi felszereléseket próbálgathat az ember és rengeteg modellt lehet fényképezni. A bőség zavarában néha nem is tudta ez ember hová menjen. Mert mindenhol ott akart lenni. 

A Photoking Kft. jóvoltából lehetett ismerkedni a stúdió felszerelésekkel, és kérdéseket feltenni. A Camera Rental Kft. és a Tamron objektívek forgalmazójának köszönhetően mindenféle optikát próbálhatott fel a gépére az ember. Minden volt ami a szem és szájnak ingere :) A Digitális Fotó Magazin jóvoltából pedig mindenki gazdagabb lett egy újsággal melyet otthon lapozgatva tovább mélyíthetjük tudásunkat. 

Pár képet meg is osztok veletek, melyeket a rendezvény alatt készítettem, de még lesz többi is. Sajnos egyenlőre csak ez a pár van...

_MG_5077k.jpg

_MG_5187k.jpg

_MG_5190.jpg

Ha tetszett a bejegyzésem keres fel facebook-on, hogy értesülhess az új bejegyzéseimről:

https://www.facebook.com/kissartphoto

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kissartphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr965073560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása